Próbálja ki a hangmasszázst: lassítson és tanuljon meg hallgatni!

Tudta, hogy a hangok segítségével gyógyulni is lehet? A rezgéseket ugyanis nem csak a fül, de a test is érzékelheti.

Forrás: Diéta és Fitnesz2021. 10. 01. 9:08
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tibetben régóta úgy tartják, a hangoktól egy olyan gyógyító áramlat jön létre a testedben, mely csodálatos harmóniát teremt. A tibeti hangtálmasszázs egy egészen különleges élmény, ha úgy érezzük, hogy ez a hihetetlenül rohanó világ a markában tart, és szinte lehúz, elcsigáz, mindenképpen érdemes egyszer kipróbálni. Elképesztő érzés, ahogy egy masszázságyon kényelmesen elterülve különböző réztálakkal rakják tele a testünket. Végül egy terapeuta a gongjával sorra megzengeti azokat, és a testet a hangoktól, és a bizsergéstől elönti valami végtelen nyugalom. Az elmúlt évszázadok során már klinikailag is bebizonyították, hogy a kellemes rezgés hatására megnövekedik a test endorfinszintje, megnyugszik az elme, csökken a vérnyomás és a koleszterinszint is. De ha mást nem, hát megtanulhatunk teljesen ellazulni is, ami a mai világban már önmagában egy csoda lehet – olvasható a hangterápia számos jó hatása a diétaésfitnesz.hu cikkében.

A hangtálterápia a legtöbb wellness szállodában, spa-ban igénybe vehető.

 

MIKOR ÉRDEMES KIPRÓBÁLNI?

  • Ha feszült, stresszes, gyakran küzd fej- vagy gyomorfájással.
  • Ha érzelmi blokkokat figyelt meg magán.
  • Ha menstruációs problémái vannak.
  • Ha a gyerek tanulási problémákkal küzd.

OTTHONI HANGVILLAHANGOLÁS

A rezgésekkel való gyógyuláshoz otthon hangvillákat is használhatunk. Ezek a hangszerek a hangolásuknak és rezgésszámuknak köszönhetően hatnak a testre. Optimális frekvenciájuk „emlékeztetik” az elmét és a test energiamezőjét az eredeti, egészséges állapotra.

(A borítókép illusztráció. Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.