Új étterem nyílik, ahol a gorombaság és az amatőrség mindennapos

Idén októberben Ausztrália legnagyobb városában, Sydneyben nyílik meg a Karen's Diner, ami egy nem várt csavart visz a hagyományos éttermi kultúrába. Az észak-amerikai jellegű ételeket kínáló vendéglő személyzetét arra ösztönzik, hogy goromba és amatőr szolgáltatásban részesítsék a vendégeket. Az ötletgazdák, a Viral Ventures vállalat vezetői, olyasmit szeretnének ezzel kínálni a vendégeknek, amit eddig még önként sehol máshol nem tapasztalhattak meg.

Forrás: origo.hu2021. 10. 23. 11:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Daily Mail Online számol be arról, hogy október 30-án nyílik meg a Karen's Diner új étterme Ausztrália legnagyobb városában, Sydneyben. Az "amerikás" étteremnek egy szokatlan koncepció fog az alapjául szolgálni, mégpedig a „Karen" sztereotípia. 

Az interneten elterjedt kifejezés egy kiváltságos középosztálybeli fehér nőre utal, aki mindenre panaszkodik.

 A Viral Ventures vállalat pedig ennek a mintájára fogja megnyitni éttermét, ahol a személyzet goromba és az amatőr módon fogja kiszolgálni a vendégeket - hogy legyen miről, megalapozottan panaszkodniuk.

Az étlapon szereplő fogások az ügyfeleket az 1950-es évek Amerikájába fogják visszarepíteni.

A bisztró dolgozói többek között hamburgereket, csirkeszárnyakat, shake-eket, illetve különböző koktélokat fognak felszolgálni a látogatóknak, miközben udvariatlan viselkedésükkel szórakoztatják őket. Ezenkívül számos vegán és vegetáriánus étel is az étlapon lesz. Továbbá az étterem Karen nevű vendégeiknek ingyenes italajánlatokat kínálnak.

Videó a bisztróról:

A Viral Ventures társalapítója, Aden Levin elmondta:

Az elképzeléseink célja, hogy az emberek olyan dolgokat éljenek át, amit még soha életükben nem tapasztaltak meg. Tovább azt szeretnénk, hogy a vendégeink jól érezzék magukat, miközben a személyzet udvariatlan stílusával szórakoztatja őket."

A Viral Ventures az elmúlt években számos más kreatív elképzelést valósított meg. Legsikeresebb éttermei, bárjai: a The Wonderland Bar, a The Alice, a The Wizard's Den és a The Brick Bars. Ahogyan a vendéglátóipari vállalat a legtöbb helyszínén színészekkel dolgozik, úgy valószínűleg az új bisztrójában is előadóművészek fogják megtestesíteni a goromba pincéreket, felszolgálókat.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: YouTube/ Képernyőfotó

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.