Még hogy a bázisugrás nem versenysport? Itt a bázisfutás!

A bázisugrásban nehéz eldönteni, ki a jobb, de akikben túlteng a versenyszellem, azért ki tudják találni, hogyan lehet mégis összemérni az erejüket – olvasható a CsupaSport cikkében.

Forrás: CsupaSport2022. 09. 14. 9:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két bázisugró, Max és Jean szerette volna eldönteni, melyikük a jobb ugró, de sehogy sem jutottak dűlőre. Végül csak megtalálták a módját: Dél-Afrikában találtak egy elhagyatott toronyházat (arrafelé nyilván a hatóságokkal sem kellett bajlódni), amelynek romos lépcsőházában versenyt futottak, ki ér fel és ugorhat le előbb az épület tetejéről.

Mondjuk, őrültnek kell lenni ahhoz, hogy az ember, miután felrohant a huszadik emeletre, gondolkodás nélkül kivesse magát az ablakon, de ami sokkal inkább zavaró ebben a videóban, hogy nem derül ki, ki nyert a végén, Max vagy Jean?

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Képernyőkép (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.