Magyar is bekerült a világ legszebb fürdői közé

Fürdőbe azért jár az ember, hogy ellazuljon, kikapcsolódjon a vízben, de az sem mindegy, hogy milyen környezetben teszi ezt.

MAGYAR NEMZET
Forrás: ORIGO.HU2022. 12. 11. 19:04
Budapest, 2021. május 1. Látogatók úsznak a fõvárosi Széchenyi fürdõben 2021. május 1-jén. Ezen a napon ütemezett nyitás kezdõdött a koronavírus-járvány miatt bezárt budapesti fürdõkben. Elsõ lépcsõben a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Paskál és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdõ nyitották meg kapuikat a védettségi igazolvánnyal rendelkezõk számára. A 18 éven aluliak és a gyógyászati szakrendelésre beutalóval érkezõ vendégek számára nem szükséges a védettségi igazolvány. A 18 éven aluliak kizárólag felügyelettel látogathatják a fürdõket. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fürdőbe azért jár az ember, hogy ellazuljon, kikapcsolódjon a vízben, de az sem mindegy, hogy milyen környezetben teszi ezt.

A Spaseekers egy olyan listát állított fel, amely a legfotogénebb fürdőket rangsorolja az összegyűjtött Instagram-hashtagek és a Google-keresések alapján.

A lista élmezőnyébe a budapesti Széchenyi fürdő is bekerült

 – olvasható az Origó cikkében.

Az eredeti cikk és a világranglista a Magyar is van a világ legszebb fürdői között – képek címen érhető el az Origó.hu oldalon.

Borítókép: Széchenyi fürdő (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.