Jaj, Jakab Péter, nem voltál eléggé píszí az elvtársaidnak, most mi lesz veled?

A Jobbik vezére most egy nagy hibát vétett – és a balliberálisok máris haragos tekintettel néznek rá.

2021. 03. 15. 21:41
JAKAB Pter
Budapest, 2020. június 2. Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetõje felszólal napirend elõtt az Országgyûlés plenáris ülésén 2020. június 2-án. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jakab Péter, a Jobbik (pardon: Ballik) elnöke igazán nagy tettet hajtott végre Vona Gábor, a párt korábbi, cukisodó elnöke után. Míg az utóbbi elvette a Jobbik lelkét, addig Jakab átadta azt a balliberálisoknak. Csodálatos cselekedet, lelke rajta.

Igen ám, de ez az otromba politikai stílusáról könnyen felismerhető fiatalember most egy nagy hibát vétett – és a balliberálisok máris haragos tekintettel néznek rá, „beszólnak” neki, és még ki tudja, mi fog következni.

Történt ugyanis, hogy Jakab elnök interjút adott a Telex.hu nevű portálnak, ahol a riporter megkérdezte tőle, hogy mi a véleménye A család az család című szivárványos kampányról, mely egyértelműen kiáll az azonos neműek házassága és gyermekvállalása mellett.

Jakab „Parizer” és „Piros Arany” (abból is a csípős) Péter elgondolhatatlan vakmerőséggel így felelt: „Én ebben konzervatív álláspontot tudok csak képviselni, és nem fogom magamat, sem a közösségemet megtagadni. Sarkosan fogalmazok: soha nem fogok azért küzdeni, hogy egy gyereknek három apja legyen.”

Na, ez kész. Ezért balliberálisoknál főbelövés jár.

Már az egyébként – mint tudjuk – függetlenobjektívtárgyilagossemleges Telex.hu riportere sem rejtette véka alá elégedetlenségét, többször próbálta kérdéseivel felhívni a figyelmet riportalanya rémes atavizmusára, fasizmusára és ókeresztény voltára – s közben, csak úgy mellékvágásként, lazán és megint csak függetlentárgyilagosan finom célzással cigányellenesnek titulálta a magyar örökbefogadókat.

És itt követte el az újabb, még nagyobb hibát Jakab: kitartott náci, hitlerista álláspontja mellett, mely szerint a család egy anyára és egy apára épül. Nos, ennek azonnal súlyos következményei lettek – mert ilyen nyilatkozatoknak persze mindig vannak következményei – a szabad véleménynyilvánításra oly érzékeny ballibek körében.

Soproni Tamás momentumos polgármester rögtön elhatárolódott Jakab álláspontjától, Homonnay Gergely DK-közeli vagy inkább egészen DK-s influenszer pedig dörgedelmes ítéletet mondott Jakab felett: „A Jobbik nem támogatja a szivárványcsaládokat. Én meg akkor nem támogatom a Jobbik elnökjelöltjét az előválasztáson. Ennyire egyszerű.”

Folytatta Fekete-Győr Momentum-elnök: „Jakab Péter álláspontja bántó és helytelen.”

Valljuk be őszintén, nagy együttérzéssel: bajban van Jakab, nagyon nagy bajban, mert felelőtlen volt és meggondolatlan. Igaz, ettől még nem lesznek álmatlan éjszakáink.

Csak éppen csodálkozom: ez a parlamentben sokat hangoskodó, durvaságokat folyamatosan kiabáló ember nem volt azzal tisztában, hogy csak úgy nyerheti el el a balliberális nagyurak és elvtársak kegyeit, ha minden egyes tételben, minden egyes témában zokszó nélkül mondja el nap mint nap a píszí dogmákat?

Hogy ebben nincs „kibeszélés”, és az itt-ott még normális nézeteit is el kell felejteni az embernek, ha egyszer hasznos idiótája akar lenni a ballib nagykutyáknak?

Hát honnan vette a bátorságot ehhez Jakab?

De vigasztalnám: még nem késő, még tehet a ballib oldalhoz köthető politikai karrierje megmentése érdekében.

Ám nagyon igyekeznie kell, hogy a családdal kapcsolatos, nyilvánvalóan náci nézetei miatt megbocsássanak neki és pártjának…

Javaslom például, jelentse ki nagy nyilvánosság előtt, hogy nyilatkozatát a túl csípős Piros Arany hatására tette, és szánja-bánja azt.

Egyben jelentse ki: a hatás alól kikerülve úgy látja, hogy az igazi családot ő immáron öt férfi, három nő, négy transzvesztita és két biszexuális ember együttélésében látja sok gyerekkel, akik évente nemváltóak lesznek. Ezzel feketén-fehéren (bocsánat: csak feketén) bizonyíthatja, hogy ő nemcsak progresszív-haladó, hanem élenjáró harcosa, sőt újítója a nonbináris létformáknak.

De a legjobb az lenne, ha ország-világ előtt coming outolna, és kijelentené, hogy mostantól woke nemi identitásváltáson megy keresztül, és genderfluid életformára tér át a következőkben – de 2022 tavaszáig feltétlenül.

És akkor talán megjelenik egy halvány, megbocsájtó mosoly Homonnay, Fekete-Győr és persze az őszödi ember arcán…

Hajrá, Jakab!

(Borítóképen: Jakab Péter, a Jobbik elnöke; Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.