A Tesco nem hiszi, hogy magyaráznia kellene

A Tesco állítása szerint egy interneten fellelt cikkből tudta kikövetkeztetni, hogy razziázni indulnak a fogyasztóvédők – írja a Magyar Nemzet.

LM
2012. 02. 09. 3:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kör e-mailben figyelmeztette a Tesco valamennyi régiós vezetőjét, illetve valamennyi hipermarketjének vezetőjét a szerdán indult hipermarketeket érintő, országos fogyasztóvédelmi ellenőrzésről. A cég a Magyar Nemzetnek egy cikkel magyarázta a felkészülést, mely csak egy sajtónyilvános budapesti razziát említ.

„Mi ezt úgy értelmezzük, hogy ez az első ellenőrzés csupán egy sorozat kezdete. Azt, hogy úgy ítéltük meg, hogy erről jó, ha minden régióban tudnak a vezetőink, és felkészülnek hasonló ellenőrzésekre, nem hiszem, hogy kellene magyaráznunk” – közölte a Tesco. A lappal a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) azt közölte, hogy a szervezettől nem kerülhettek ki információk.

A Magyar Nemzet korábban az írta: újabb eset utal arra, hogy a Tescónál előre tudják, mikor indít ellenőrzéseket a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH). Bővebben>>>

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.