Ingyen osztják a termelők a meggyet

Az akcióval az idei alacsony árak ellen lépnek fel.

MTI
2015. 07. 02. 18:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A többkamionnyi meggyet országszerte harmincegy városban, száz helyszínen csütörtök reggeltől szombat délutánig osztják szét. A kóstolók helyszínéről a fruitmarketing.hu weboldalon lehet tájékozódni – tették hozzá.

Az akcióban kilenc termelői és értékesítői szövetkezet, valamint két egyéni termelő vesz részt – derül ki a közleményből.

A szakmaközi szervezet közleményében felhívta a figyelmet a meggy kiváló élettani hatásaira. A Magyarországon termő meggy az egyik legerősebb természetes vírusirtó, valamint serkenti a szívműködést, tisztítja az ereket, segít az alvászavarok leküzdésében és javítja az emésztést is – ismertették.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.