Az Air Canada Rouge is indít járatot Budapest és Torontó között

A légitársaság bejelentette, hogy az első járat június 10-én érkezik a magyar reptérre.

MTI
2015. 09. 09. 22:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Airport szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az első járat június 10-én érkezik, a Boeing 767-300-as gépen 24 business osztályú és 256 turistaosztályú férőhelyet kínálnak az utasoknak. A járat október 15-ig hétfőn, szerdán és pénteken 22.35-kor indul Torontóból és másnap 13.35-kor landol a ferihegyi repülőtéren, ahonnan 15.05-kor indul vissza Toronto Lester B. Paerson repülőtérre.

Az Air Canada Rouge – az Air Canada száz százalékos tulajdonában lévő leányvállalata – 2012 óta üzemel, flottájában jelenleg 32 repülőgép található.

Az idén nyári menetrendben Budapest és Toronto között az Air Transat, valamint az azóta tevékenységét beszüntető és csődvédelembe menekült SkyGreece légitársaság is közlekedtetett járatot, a jövő nyári menetrendről azonban egyik légi cég sem adott még információt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.