Rengeteg bolt lesz nyitva vasárnap

A szolnoki Auchan, rengeteg Spar, több Media Markt, valamint a CBA és a Reál is sok bolttal készül.

MNO
2015. 12. 26. 17:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

December 27-e lesz az év utolsó vasárnapja. Annyiban kivételes ez a nap, hogy a karácsony előtti vasárnapokon lényegében minden bolt nyitva volt vasárnaponként, ám most vasárnap ismét életbe lép a boltzár. Kivételek azonban most is lesznek – írja a Mindenár.hu.

A térképes összefoglalót is készítő portál a Media Markt tíznél is több egysége mellett a szolnoki Auchant emeli ki, de hangsúlyozza, hogy december 27-én a Spar is több mint száz üzletét kinyitja, köztük sok hipermarketet. Öt Müller is erősíti majd a kivételeket, ahogyan két bolthálózat – a Manna és a Roni – budapesti, frekventált helyeken lévő üzletei is kinyitnak.

A magyar kézben lévő, franchise-rendszerben lévő üzletláncok túlsúlyban vannak a vasárnapi versenyben: a CBA-, a Real- és a Coop-hálózat rengeteg egységében várja a vevőket.

A vasárnapi boltzár alól stabil kivételek a benzinkutakon működő boltok is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.