Egy rakat pénzzel gazdagodtak az MNB-alapítványok

Az alapítványok működésük során közel 700 pályázatot támogattak, összesen 3,3 milliárd forinttal.

MTI
2016. 05. 27. 15:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint az alapítványok működésük során közel 700 pályázatot támogattak, összesen 3,3 milliárd forinttal.

A Pallas Athéné-alapítványok a pályázatokon nyertes támogatások és egyéb szerződések listáját minden hónapban frissítik. Az átlátható működés érdekében az alapítványok negyedévente kimutatást közölnek vagyonelemeik helyzetéről és ingatlanvagyonukról. A nyilvános pályázatok elérhetőek az alapítványok honlapjain – ismertették.

A Magyar Nemzeti Bank által alapított Pallas Athéné-alapítványok 2015. évre vonatkozó egyszerűsített beszámolója, közhasznúsági melléklete és a könyvvizsgálói jelentések szintén letölthetőek az alapítványok honlapjairól, ugyanitt részletes tájékoztatás is olvasható az alapítványok 2015-ös szakmai tevékenységéről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.