Nagyot kaszálhat egy kormányhatározat miatt a Waberer’s

Illetékmentessé válhatnak a lízinggel megszerzett kamionok. Wáberer György keze is benne lehet ebben.

MNO
2016. 06. 08. 11:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Wáberer Györgynek, a közúti fuvarozás fejlesztéséért felelős kormánybiztosnak a cége, a Waberer’s is jól járhat azzal a friss kormányhatározattal, amely felszólítja a Nemzetgazdasági Minisztériumot, tegyen lépéseket az irányba, hogy illetékmentessé válhassanak a lízinggel megvásárolt kamionok – írja a Magyar Közlöny nyomán az Index.

A fuvarozócégnek 2500 lízingelt kamionja van a portál szerint. Mivel egy kamionon teljesítménytől és kortól függően több százezres illeték is lehet, összesen több száz milliárdos hasznot húzhat a kormánybiztos – és ennyit veszíthet az állam –, ha elkészül az illetékmentesítő határozat, és életbe is lép.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.