Újabb VW modelleket szervizelnek hazánkban

Első lépcsőben 1365 Passat-tulajdonost értesítenek a piacon lévő mintegy 8000 Passat tulajdonosa közül.

MTI
2016. 06. 08. 20:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyarországon első lépcsőben 1365 Passat-tulajdonost értesítenek a piacon lévő mintegy 8000 Passat tulajdonosa közül – közölte a VW márkáinak magyarországi importőre, a Porsche Hungaria (PH) szerdán. A pontos tájékozódás érdekében javasolják, hogy az ügyfelek előzetesen érdeklődjenek a hazai Volkswagen márkakereskedésekben.

A konszern több mint 800 ezer, EA 189 gyári kódú 2,0 literes TDI-motorral felszerelt jármű visszahívására és javítására kapta meg ezúttal az engedélyt. Az újabb lépéssel a Volkswagen folytatja az év elején elkezdett akciót, amelynek keretében szoftveres módosításokat hajt végre a járműveken költségmentesen. Az akció az Amarok modellekkel indult Magyarországon februárban.

Az importőr és a szerződött márkakereskedések értékesítési adatai alapján Magyarországon 35 283 dízelüzemű járműnél van szükség szervizre a károsanyag-kibocsátási jellemzők megfeleltetése érdekében. EA 189 típusú dízelmotorral van felszerelve Magyarországon 12 427 Volkswagen személyautó, 4343 Volkswagen haszonjármű, 11 964 Skoda, 6014 Audi és 535 SEAT – közölte korábban a PH.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.