Óriási pláza épülhet a fővárosban

Az új komplexum napi 40 ezer vásárlót szolgálhat majd ki.

MNO
2016. 10. 04. 18:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hivatalosan is bejelentette a Futureal, hogy az Újbudára tervezett plázafejlesztésük előbérletét külföldi bérlők számára is elérhetővé tette. A cégcsoport jelenleg a leendő bérlőkkel tárgyal, akiknek személye a tervek szerint 2017 I. negyedévének végére tisztulhat le. Az előzetes várakozások szerint az új komplexum napi 40 ezer vásárlót szolgálhat ki – írja a Portfolio.

A hétszintesre tervezett bevásárlóközpont bruttó alapterülete várhatóan 53 ezer négyzetméter lesz. A komplexumban az üzletek mellett multiplex mozi, food court, tetőterasz és kalandpark is helyet kap majd. Az autópálya-közeli elhelyezkedés miatt ezen kívül egy 2400 jármű befogadására alkalmas P+R parkolót is terveznek hozzá – olvasható a cikkben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.