Óriási összegeket költünk sportfogadásra

A forgalom 2012 és 2015 között a két és félszeresére nőtt.

MTI
2017. 02. 03. 5:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szerencsejáték Zrt. a lappal azt közölte, hogy a dinamikus bővülés a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságra vezethető vissza, de a fogadópontok terjedése, az információs és tartalomszolgáltatási fejlesztések is hozzájárulhattak a kedvező folyamathoz. Tavaly akár a szelvények 35 százalékát is online adhatták fel a játékosok – közölték.

Az állami játékszervező szerint fokozatosan teret nyer az élő, meccs alatti fogadási lehetőség, ami az internetes árbevétel több mint felét teszi ki. A gólszám vagy a pontos végeredmény típusú fogadásokat egyre többen próbálják ki, és növekszik a női játékosok száma.

A Világgazdaság azt írta, 2016-ban nem volt olyan eset, amikor bundagyanú miatt lépéseket kellett volna tennie a Szerencsejáték Zrt.-nek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.