211 millióból öltöztetik a vizes vb hivatalnokait

A médiamunkások szálláshelyeire pedig nettó 225,7 millió értékben kötöttek szerződést.

MNO
2017. 03. 20. 17:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összesen 815 fő részére 5705 ruhadarabot kell megterveznie és leszállítania a tendernyertes Roland Divatháznak a vizes vébére, a vállalat a 224,451 millió forintra becsült beszerzést 211,411 millió forintért tudja teljesíteni – derül ki az EU elektronikus közbeszerzési értesítőjéből, a hírt a Hvg.hu szúrta ki.

A szervezőbizottság és a FINA embereinek fejenként 2-2 blúzt vagy inget és szoknyát vagy nadrágot, valamint 1-1 blézert vagy zakót, kendőt vagy nyakkendőt és övet tervez meg és szállít a Roland. Egy szett hét darabból áll, és csaknem 260 ezer forintba kerül.

Egy másik közbeszerzés eredményét is közzétette a napokban a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.: az eljárás háromcsillagos szálláshelyek foglalására szól a vb-re utazó médiamunkások számára, összesen nettó 225,7 millió forintért. A közbeszerzés egyik része 80 szoba, míg a másik 120 szoba biztosítására szólt Budapesten, reggelivel, július 13. és 31. között – írja a Napi.hu. Az eredménytájékoztató szerint 80 szobát foglalnak le a Jes Travel Kft.-től és további 120 szobát a Belvárosi Szállodák Kft.-től.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.