Forgalomlassítással fenyegetnek a BKV-sok

Megkezdték az akciósorozat előkészítését.

MNO
2017. 03. 08. 11:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egységes Közlekedési Szakszervezet nyomásgyakorló akciókba kezd, ha a BKV vezetése nem áll elő érdemi béremelési ajánlattal – közölte a szakszervezet. Mint írják, a szervezet hónapok óta nem kap választ a 15+5 százalékos idei béremelési követelésükre. A szervezet 3 év alatt 30 százalékos béremelést szeretne elérni, és most megelégelték az időhúzást – írja az Index.

Amennyiben a szakszervezet párbeszédet kezdeményező javaslatát nem fogadja el a BKV és a tulajdonos, a munkavállalók jogszerű forgalomlassító akciókkal fogják felhívni a figyelmet a problémákra, és kikényszeríteni a megoldást. Az akciósorozat előkészítését a napokban már meg is kezdték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.