Kuna Tibor cége szervezi a vizes vb rendezvényeit

A szerződés áfa nélkül 2 milliárd forintról szól.

MNO
2017. 03. 04. 10:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb komolyabb közbeszerzést zsebelt be a Young & Partners Kft., melynek tulajdonosa Kuna Tibor, és az elmúlt években kiemelkedően jól teljesített a közbeszerzési eljárásokon. Az eredmény az európai közbeszerzésekre szakosodott TED (Tenders Electronic Daily) online változatán jelent meg – szúrta ki az Index.

Mint írják, most az idei nyári vizes világbajnoksághoz kapcsolódó rendezvényszervezési feladatokat nyerték meg. Ennek része a vébét megelőző, felvezető rendezvények lebonyolítása, valamint az azt követő masters világbajnokság ideje alatti rendezvények, illetve a Market Streetek üzemeltetése, biztosítása, programszervezése és szponzorációs feladatok ellátása. A szerződés áfa nélkül 2 milliárd forintról szól – teszik hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.