M4-es autópálya: az OLAF-hoz fordul a DK

Varju László közölte: kivettek a magyarok zsebéből 25 milliárd forintot.

MTI
2017. 03. 08. 13:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Varju László sajtóhírekre hivatkozva arról beszélt, hogy hiába adott be 25 milliárd forinttal jobb ajánlatot az Itinera S.P.A. és a Közgép Zrt. alkotta konzorcium, mégis a Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterhez is köthető Duna Aszfalt Kft., Hódút Kft. és az A-Híd Zrt. társulása nyerte a beruházást.

A független képviselő szerint ezzel kivettek a magyarok zsebéből 25 milliárd forintot. „Így működik az Orbán-kormány, mindent a csókosok nyernek, nem számít sem az ár, sem a minőség” – jelentette ki, hozzátéve: a magyar gazdaságból a kormány kiirtotta a tisztességes versenyt.

A DK 2018 után „ki fogja söpörni” a fideszes pártkádereket az igazságszolgáltatásból, hogy megkezdődjön a felelősségre vonása – fogalmazott Varju László, aki szerint nemcsak azok fognak börtönbe kerülni, akik felmarkolták az EU-s milliárdokat, hanem azok is, akik ezt lehetővé tették.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.