Most egy luxushotellel gyarapodott a Mészáros-birodalom

Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját kebelezte be a felcsúti polgármester.

MNO
2017. 03. 09. 8:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felcsúti polgármester a minap Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos szállodáját kebelezte be – írja csütörtöki számában a Heti Válasz. Az Index információi szerint az érintett szálloda dolgozói már tényként kezelik, hogy a miniszterelnök köre vásárolta meg a szálló épületét Tarcalban.

A Heti Válasz felidézi, hogy Mészáros Lőrinc a Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. után egy másik tőzsdei cégben, az Opimus Groupban is nagytulajdonossá vált. Az Opimus egy ausztriai szállodát hozott a „közösbe”, de a minap a Mészáros család közvetlenül is költött erre-arra: például a Témadesign Kft.-re, mely a földhivatali nyilvántartás szerint Tokaj-Hegyalja egyetlen ötcsillagos létesítményét, az Andrássy Rezidencia Wine & Spa nevű „kuckót” rejti. Mint írják, a felcsútiaknak így mindösszesen két tucat szállója – köztük néhány felújítandó – lett a semmiből, illetve két hotelalapítási projektjük is fut.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.