Napi 71 millió forintot kellene elkölteniük az OTP-s SZÉP-kártyásoknak

A május végéig érvényes kártyákon összesen több mint hárommilliárd forint van.

MN
2017. 04. 28. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint hárommilliárd forintnyi SZÉP-kártyás juttatás vár még elköltésre május végéig – ebből két és fél milliárd az OTP-nél, félmilliárd az MKB-nál, a többi más bankoknál vezetett kártyán van – derült ki az MTI-nek nyilatkozó kártyakibocsátók tájékoztatásából.

Ahhoz, hogy ne maradjon 2015-ben feltöltött juttatásuk az OTP-s SZÉP-kártya-birtokosoknak, napi 71 millió forintot kellene elkölteniük a május végi határidőig – közölte a bank az állami hírügynökséggel. Aki májusig nem költi el a 2015-ben juttatott SZÉP-kártya-egyenleget, az elveszti: azon munkáltató vagy annak jogutódja kapja vissza az összeget, amelytől a feltöltés érkezett.

Az OTP szerint a húsvéti hosszú hétvége alatt napi átlag 240 milliót költöttek, de így is kétséges, hogy a maradék pénzt sikerül-e elkölteniük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.