Paks II.: százmilliókért bérelnek autókat a dolgozóknak

Csaknem 810 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot hirdettek meg.

MN
2017. 04. 19. 15:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem 810 millió forint értékű közbeszerzési pályázatot hirdetett meg az MVM Paks II. Zrt. járműbérlésre és flottakezelésre – szúrta ki a HVG.hu. A keretmegállapodás alapján 67–87 járművet vennének igénybe, a legtöbbet „vezetői munkaköri kategóriában”, de szerepel a tételek között terepjáró, mikrobusz és igazgatói autó is. A megbízás kiterjed a járművek okmányainak intézésére, az autópálya-matricák beszerzésére és a szervizelésre is. A nyertes ajánlattevőnek létesítenie kell egy szervizpontot Budapesten és Pakson.

A cég nem egy ütemben, hanem fokozatosan fogja lehívni a megrendelt gépjárműveket a keretmegállapodás terhére a szerződéskötéstől számított 43. hónap végéig. A tényleges bérleti szerződések tartama nyolc év lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.