Pest megye: újabb százmilliárdokra lehet pályázni

A 258,5 milliárd forint uniós és 18,7 milliárd forint hazai forrásra 98 felhívásban pályázhatnak az érdeklődők.

Hajdú Péter
2017. 04. 02. 14:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az összes pályázati kiírás megjelent a múlt hónap végén a Versenyképes Közép-Magyarország operatív programban. A 258,5 milliárd forint uniós és 18,7 milliárd forint hazai forrásra 98 felhívásban pályázhatnak az érdeklődők, amelyek közül 68 még nyitott, 30 viszont már lezárult. A támogatások mikro-, kis- és középvállalkozások, kutatóhelyek, egyházak, civil szervezetek, egészségügyi szolgáltatók, nonprofit szervezetek, helyi önkormányzatok és helyi nemzetiségi önkormányzatok, állami és önkormányzati fenntartású intézmények, valamint a szolgáltatásaikat igénybe vevő állampolgárok számára érhetők el.

A frissen megjelent kiírások között olyanokat lehet találni, mint a Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése, a Digitális környezet a köznevelésért, a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára vagy az Egészségügyi humánerőforrás-fejlesztés.

A részletes pályázati feltételek, illetve maguk a kiírások a hivatalos pályázati oldalon találhatók meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.