időjárás 6°C Ferenc , Olívia 2022. december 3.
logo

Pest megye: újabb százmilliárdokra lehet pályázni

Hajdú Péter
2017.04.02. 14:40

A 258,5 milliárd forint uniós és 18,7 milliárd forint hazai forrásra 98 felhívásban pályázhatnak az érdeklődők.

Az összes pályázati kiírás megjelent a múlt hónap végén a Versenyképes Közép-Magyarország operatív programban. A 258,5 milliárd forint uniós és 18,7 milliárd forint hazai forrásra 98 felhívásban pályázhatnak az érdeklődők, amelyek közül 68 még nyitott, 30 viszont már lezárult. A támogatások mikro-, kis- és középvállalkozások, kutatóhelyek, egyházak, civil szervezetek, egészségügyi szolgáltatók, nonprofit szervezetek, helyi önkormányzatok és helyi nemzetiségi önkormányzatok, állami és önkormányzati fenntartású intézmények, valamint a szolgáltatásaikat igénybe vevő állampolgárok számára érhetők el.

A frissen megjelent kiírások között olyanokat lehet találni, mint a Jogszerű foglalkoztatás fejlesztése, a Digitális környezet a köznevelésért, a Munkahelyi képzések támogatása mikro-, kis- és középvállalatok munkavállalói számára vagy az Egészségügyi humánerőforrás-fejlesztés.

A részletes pályázati feltételek, illetve maguk a kiírások a hivatalos pályázati oldalon találhatók meg.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.