Nem akarja felvállalni Mészáros Lőrinc vizét a Volánbusz?

Egymásnak ellenmondó válaszokat kapott Tóth Bertalan.

MN
2017. 07. 31. 14:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tóth Bertalan, a szocialisták frakcióvezetője egyszerre két vonalon adott be közérdekűadat-igénylést, hogy megtudja, mennyi vizet vesz a Volán Mészáros Lőrinc ásványvizéből, a Vivienből, amit a Vivienvíz Kft. forgalmaz. Ugyanis – mint mi is beszámoltunk róla – a cég szállít vizet a MÁV-nak. A vasúttársaság két évre szerződött a felcsúti polgármester társaságával.

Azonban egymásnak ellentmondó válaszokat kapott – írja a 444.hu.

Fónagy válaszából egyébként az is kiderül, hogy a budapesti központú Volánbusz Zrt.-n kívül az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ szerződött még Mészárosékkal, ők 900 darab egyliteres palackot vettek 72 ezer forint plusz áfáért, vagyis bruttó 101,6 forint volt nekik egy kétszer akkora palack, mint amekkorát a Volánbusz vett.

Tóth Bertalan végül közérdekű adattal visszaélés alapos gyanújával feljelentést tett a ferencvárosi rendőrkapitányságon, (ott van a Volánbusz Zrt. székhelye), hiszen a két válasz összeegyeztethetetlen – teszi hozzá a 444.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.