Decembertől Debrecenből is repül Moszkvába a Wizz Air

Az új debreceni járat már a harmadik oroszországi útvonal a Wizz Air hálózatában.

MN
2017. 08. 31. 12:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új útvonalat jelentett be csütörtökön a Wizz Air diszkont-légitársaság: december 18-ai kezdettel Debrecenből is repül Moszkvába, a Vnukovói nemzetközi repülőtérre. Az új járatra a jegyek már foglalhatók, akár 8990 forintos akciós áron is.

Az új debreceni járat már a harmadik oroszországi útvonal a Wizz Air hálózatában. A 2013-ban indult napi Budapest–Moszkva-járat mellett nemrég szállt fel az első gép Budapestről Szentpétervárra.

A Wizz Air első menetrend szerinti járata Debrecenből 2012-ben szállt fel, 2015-ben pedig egy géppel bázist is nyitott Debrecenben a társaság. Az elmúlt tizenkét hónap során a vállalat 275 ezer utast szállított a debreceni útvonalain, ami 12 százalékos éves növekedésnek felel meg.

Az elmúlt tizenkét hónapban a Wizz Air több mint 4 millió utast szállított magyarországi útvonalain, ami 17 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakának forgalma. Idén tizenöt új járatot indított, amelyet két további követ 2018-ban, így a hálózat már hetvenhárom útvonalat kínál két magyarországi repülőteréről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.