Orbán Viktor apjának cégétől is kapott a Honvéd tao-pénzt

Az egyesület – szokatlan módon – a tao-támogatókat is nevesítette.

MN
2017. 08. 04. 6:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Honvéd Sportegyesület közhasznúsági jelentése és éves beszámolója a többi klubnál sokkal részletesebb: szokatlan módon a tao-támogatókat is nevesítik – írja az Mfor.hu.

Tao-támogatásként 314 millió jutott 2016-ra, tao-kiegészítő támogatásként pedig még 63 milliót kaptak. Utóbbi formában a legtöbbet

A kézilabda-szakosztály 177,3 millió, a vízilabdások 60,6, a kosarasok 76 millió tao-támogatásban részesültek. Az egyesület tavaly közel 1,9 milliárd forintos bevételre tett szert, amivel szemben 1,6 milliós kiadást állítottak, így végeredményben a 2015-ös 69 millió után tavaly 276 milliós nyereséget tudtak elkönyvelni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.