Novembertől veszi át a Nemzeti Közművek a Telekom áramfogyasztóit

A lépés 60 ezer ügyfelet érint.

MTI
2017. 10. 31. 13:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A társaság közleményében felidézte, hogy a Magyar Telekom október utolsó napjával megszünteti lakossági villamosenergia-szolgáltatását.

A Nemzeti Közműveket választó ügyfeleknél a szolgáltatóváltás egyszerűsített eljárással történik, az új szerződés kötésével kapcsolatos adminisztrációt, adategyeztetést a Nemzeti Közművek áramszolgáltató társasága végezte el.

A korábban a Magyar Telekommal szerződésben álló ügyfelek túlnyomó többsége a Nemzeti Közműveket választotta villamosenergia-szolgáltatójának. Az energiaszolgáltatással kapcsolatos ügyek intézése során előnyt jelent, hogy az ország csaknem 300 pontján a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatójával közös ügyfélszolgálati irodákban fogadják az ügyfeleket. A közleményben hozzátették: egyszerűbb online intézni az ügyeket, de a nap 24 órájában rendelkezésre áll a telefonos ügyfélszolgálat is.

A Nemzeti Közművek áramszolgáltatója 2017. június 1-jén szerezte meg az országos egyetemes szolgáltatói működési engedélyt, amely eredményeként a Nemzeti Közművek villamosenergia-szolgáltatása további 4,5 millió ügyfél számára vált elérhetővé országszerte.

A nemzeti közműszolgáltatási rendszer célja az állami földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás teljes körű kialakítása és a hosszú távú, környezettudatos, magas színvonalú energiaszolgáltatás biztosítása az ügyfeleknek – áll a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.