Benzinkutakat nyit Magyarországon az Aldi

Ezeket elsőként a szigetszentmiklósi, a budaörsi és a soproni üzletek parkolójában építik ki.

MN
2017. 11. 10. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Diszkont automata üzemanyagtöltő állomásokat nyit több magyarországi áruházának parkolójában az Aldi az OMV Hungáriával partnerségben – közölte az áruházlánc.

A tájékoztatás szerint az Aldi benzinkutaknál a vásárlók legfeljebb 3,5 tonna megengedett össztömegű gépjárművekkel tankolhatnak, és kizárólag üzemanyagot vásárolhatnak. A diszkontbenzinkutak az áruházak nyitvatartási idején kívül is, 0-24 órában lehetővé teszik az üzemanyag-vásárlást. A kínálatban kétféle üzemanyag szerepel, MSZ EN 590 szabvány szerinti gázolaj és MSZ EN 228 szabvány szerinti 95-ös oktánszámú benzin. Az első három benzinkút a szigetszentmiklósi, a budaörsi és a soproni Aldi üzletek parkolójában nyílik majd meg.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon. Jelenleg csaknem 2600 magyar munkavállalót foglalkoztat és 126 áruházból álló országos hálózattá bővült.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.