Biztonsági céget kebelezett be Orbán Viktor jó barátja

A G4S Biztonságtechnikai Zrt.-t vásárolta meg Garancsi István.

MN
2017. 11. 03. 11:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvásárolta a Garancsi István tulajdonában levő GaranSec Zrt. a G4S Biztonságtechnikai Zrt.-t a G4S International Holding Ltd-től – derült ki Lassányi Zsolt, a G4S képviseletére is jogosult vezérigazgatójának leveléből, melyben az adás-vételről tájékoztatta a partnereit. A vásárlásra a 444.hu hívta fel a figyelmet.

„A jogfolytonos átvétel révén teljes felelősséget vállal a korábbi, még fennálló leányvállalati kötelezettségekért” – írta Lassányi.

A változást az e-cégjegyzékben még nem vezették át.

Garancsi István egyebek mellett a Market építőipari cég, a Duna Takarék és a Videoton focicsapat tulajdonosa, a Forbes magazin összeállítása szerint 48,7 milliárd forintos vagyonával Magyarország 19. leggazdagabb embere.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.