Kilencmilliárdos munkát nyertek el Mészáros Lőrincék

Árvízvédelmi fővédvonalakon történő munkákra írt ki közbeszerzési eljárást az OVF.

MN
2017. 11. 24. 10:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy 9,1 milliárdos munkát nyert el az a konzorcium, amelynek Mészáros Lőrinc cége is a tagja – szúrta ki az Mfor.hu.

Az Országos Vízügyi Főigazgatóság az I. rendű árvízvédelmi fővédvonalakon történő kivitelezési munkákra írt ki közbeszerzési eljárást, melynek eredménye most jelent meg az uniós közbeszerzési értesítőben.

A munkára összesen 3 ajánlat érkezett, melyek közül a kiíró az MB-Védképesség 2017 Konzorcium ajánlatát tartotta a legkedvezőbbnek. A konzorcium tagja a Mészáros és Mészáros Kft. és a Békés-Drén Kft., a cégek a becsült 9,128 milliárd forint helyett 9,113-ból is meg tudják oldani a feladatokat. 

Ezzel a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.-t, valamint a KÖTIVIÉP\'B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft.-t utasították maguk mögé.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.