Orbán Viktor gratulál Tállai Andrásnak a benzinár csökkentése miatt

„Akkor mindenki intézze el!” – fogalmazott a miniszterelnök.

MN
2017. 11. 14. 10:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Gratulálok!” – ezt mondta Orbán Viktor az ATV.hu-nak, amikor a csatorna főmunkatársa a parlamenti folyosón feltette neki a villámkérdést, mit szól ahhoz, hogy Tállai András elintézte, hogy a választókörzetében olcsóbb legyen a benzin. A miniszterelnök azt is hozzátette, hogy „akkor mindenki intézze el”.

Tállai András Facebook-oldalán számolt be arról szombaton, miszerint állampolgári megkeresést kapott, hogy Mezőkövesden és a térségében a Mol bizony borsos áron adja az üzemanyagot. A lakosok panaszai meghallgatásra találtak: az államtitkár egyeztetéseket folytatott a Mol illetékes képviselőivel, amelynek eredménye, hogy az október 31-i állapothoz képest Mezőkövesden a benzin ára 11 forinttal, míg a gázolajé 5 forinttal csökkent.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.