Több mint 90 millióért repült Orbán Viktor a harmadik ciklusban

Olyan svájci utak is szerepelnek a kimutatásban, amelyek céljáról semmit sem tudni.

MN
2017. 11. 17. 10:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint 90 millió forintba kerültek a miniszterelnök hivatalos útjainak jegyei Orbán Viktor harmadik ciklusában – tudta meg a Hír TV.

A külügyminisztérium által közérdekű adatként kiadott listából kiderül: a kormányfő idén szeptemberig 109-szer utazott külföldre, repülőjegyeire átlagosan 837 ezer forintnyi adófizetői pénz ment el az államkasszából. Több olyan svájci út is szerepel a kimutatásban, amelynek céljáról semmit sem tudni, azokról ugyanis még az állami hírügynökség sem adott hírt.

Orbán Viktor legköltségesebb repülőútja egyébként a riói olimpiára szólt, a különgépre szóló jegye 5,647 millió forintot kóstált – teszi hozzá a Hír TV.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.