Fónagy ellentmond Lázárnak a CÖF-támogatás ügyében

Az államtitkár szerint nem közpénz az a félmilliárd forint, amelyet az MVM-től kapott a szervezet.

MN
2017. 12. 01. 7:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ellentmond Lázár Jánosnak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára a CÖF támogatásával kapcsolatban, Fónagy János szerint ugyanis nem közpénz az a félmilliárd forintos támogatás, amelyet a Magyar Villamos Művektől kapott a kormányközeli civil szervezet – szúrta ki a Hír TV.

A tárca államtitkárát a jobbikos Szávay István kérdezte az ügyben. Fónagy János válaszában ugyanazzal érvelt, mint korábban a kereszténydemokrata Aradszki András, aki azt mondta: az MVM eredményesen működik, ez lehetővé teszi, hogy a társadalmi felelősségvállalási aktivitását saját forrásból fedezze, és számos közhasznú tevékenységet támogasson.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.