95 millióból bővül az ügyészség autóflottája

Egyedüli jelentkezőként nyerte meg a Porsche Hungária a Legfőbb Ügyészség közbeszerzését.

MN
2018. 01. 31. 12:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyedüli jelentkezőként nyerte meg a Porsche Hungária a Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészség autóbeszerzésére kiírt pályázatát. Az uniós közbeszerzési értesítő szerint a közbeszerzéseken jól szereplő cég a becsült árnál 8 millióval többért, majdnem 95 millióért szállít 20 kocsit az ügyészségnek – írja a 24.hu.

Ebből az összegből 15 darab 5 ajtós nem kombi és 5 darab kombi felszereltségű, az állami normatíva személygépjárművek 7. kategóriájába sorolt felső- és középkategóriájú „szolgálati” személygépjárművet fognak beszerezni. Pontosabban a nomatívában foglaltakat vették alapul, de ezt meghaladó elvárásokat is megjelöltek.

Nem először szerepelt sikeresen a Porsche állami közbeszerzéseken: novemberben Áder János hivatala négy autót vett majdnem 36 millió forintért a cégtől. Októberben pedig nyilvános közbeszerzés nélkül új autókat és buszokat vásárolt a rendőrség a Porschétól.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.