A Telenortól igazolt szakembert a WebEye

A magyar alapítású és tulajdonú WebEye egyébként jelenleg 14 országban van jelen.

MN
2018. 01. 31. 18:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A WebEye Telematics Group járműkövető rendszerek fejlesztésével foglalkozó cég ambiciózus profitelvárások és a telematikai szolgáltatások körének bővítése érdekében átalakította vezetői struktúráját; a legfontosabb pozíciókra elismert szakembereket igazolt. A jelentősebb átalakítások és kinevezések kereskedelmi, gazdasági és HR területeken zajlottak le 2017 végén – írja a cég sajtóközleményében.

A kereskedelmi- és marketing osztály új vezetője, Tóth Levente a Telenor értékesítési igazgatói székéből érkezett. A szakember fő feladata a cég stratégiai értékesítési- és marketing tevékenységének vezetése lesz annak érdekében, hogy a WebEye igazi multinacionális szolgáltatóvá váljon.

Ezen kívül a Gazdasági Igazgatóság élére is új vezető került, Szeitz Áron személyében. A HR osztály feladatait pedig Dr. Kanicsár Henrietta felügyeli a továbbiakban – olvasható a kommünikében.

„Nagy kihívás, de egyben óriási potenciál a cégstruktúra átalakítása és az új vezetők érkezése. Hiszünk benne, hogy a változtatásokkal képesek vagyunk megfelelni az ambiciózus profitelvárásoknak és maximálisan kielégíteni dinamikusan növekvő ügyfélbázisunk igényeit.” – kommentálta a változásokat a vezérigazgatói feladatokat továbbra is ellátó Németh Pál.

A magyar alapítású és tulajdonú WebEye egyébként jelenleg 14 országban van jelen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.