Következő mérkőzések
Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Az idén már 100 milliárdot zsebelt be közbeszerzéseken Mészáros Lőrinc

Alig telt el két hét az évből, a felcsúti polgármester cégei sorra nyerik a pályázatokat.

MN
2018. 01. 18. 12:52
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az év 18. napján már 100 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzéseket Mészáros Lőrinc – írja a HVG.hu. A portál becslése alapján a felcsúti polgármester, aki Orbán Viktor jóbarátja, egy csütörtökön kihirdetett, 4,7 milliárd forintos pályázattal – amelyet a Mészáros és Mészáros Kft. az Euroaszfalt Kft.-vel közösen nyert el – lépte át az álomhatárt.

A pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Programiroda Kft. és a DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. írta ki. A keretmegállapodás észak-magyarországi magas és mélyépítési munkák elvégzéséről szól, amelyeket az EU környezetvédelmi operatív programjából, a Kehopból fizetnek majd.

A feladatra még a Szíjj László tulajdonában lévő Hódút, a Swietelsky és a Penta Általános Építőipari Kft. pályázott. A felcsúti polgármester cége Szentendrén fog szennyvíztisztító telepet korszerűsíteni.

Korábban megírtuk, hogy a felcsúti polgármester sorra nyeri el a szennyvíztisztító telepek korszerűsítésére kiírt pályázatokat. Tavaly 23 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el e fejlesztésekre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.