Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Újabb megbízás landolt Mészároséknál

Megint jól járt a felcsúti polgármester és üzleti köre.

MN
2018. 01. 28. 12:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csaknem 40 millió forintos megbízást kapott a HungaroControltól Mészáros Lőrinc és a Duna aszfaltos Szíjj László közös érdekeltsége – írja a Hír TV az állami cég honlapján nyilvánosságra hozott adatok alapján.

A CLH Hűtés- és Klímatechnikai Kft. 30 millióért telepít jégakkumulátorokat február végéig, és 10 millió forintot kapott az öltöző és WC légkezelőinek hűtőegységgel való bővítésére is.

A légiforgalmi szolgáltatásokat nyújtó HungaroControl Orbán Viktor polgári körös alapítványát korábban 320 millió forinttal támogatta, a busás ajándékot a fideszes Polgárok Háza népszerűsítésére költötte a Szövetség a Nemzetért Alapítvány.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.