Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Medián: A fideszesek is pénzkidobásnak tartják a stadionépítést

A Fidesz-szimpatizánsok 25 százaléka szerint helyes, hogy ennyi közpénzt költenek a focira.

MN
2018. 03. 15. 13:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak a fideszesek kemény magja gondolja azt, hogy jó dolog ennyi közpénzt költeni a focira – írja a HVG a Medián felmérésének adatai alapján. A kutatásból az derült ki, hogy a Fidesz-szimpatizánsok 25 százaléka szerint helyes, hogy ennyi közpénzt költenek a focira, míg az ellenzékiek között 10 százalékos ez az arány.

Arra a kérdésre, szükség van-e ennyi stadionra, az ellenzékiek 10 százaléka felelt igennel, de a fideszesek között is csak 21 százalékos az arány. A Fidesz-szimpatizánsok közel fele szerint Orbán Viktor miniszterelnöknek ma nagyobb szava van a magyar fociban, mint a Magyar Labdarúgó-Szövetség elnökének, Csányi Sándornak; az ellenzékieknek pedig 64 százaléka gondolja így.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.