Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Nagy bejelentésre készülhetnek Mészáros Lőrincék

Felfüggesztették az Opus Global Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését.

MN
2018. 03. 26. 8:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felfüggesztették a kereskedést a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) a kereskedés kezdetétől a hétfői kereskedési nap végéig – az erről szóló határozat a BÉT honlapján jelent meg.

A kibocsátó hétfőn arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy március 26-án olyan tájékoztatást kíván közzétenni, amely az általa kibocsátott értékpapírok árfolyamát jelentős mértékben befolyásolhatja. Erre tekintettel kérelmezte értékpapírjai kereskedésének felfüggesztését.

Az Opus Global Nyrt. részvényeivel a BÉT prémium kategóriájában kereskednek. Az elmúlt egy évben a papírok legmagasabb árfolyama 805 forint, a legalacsonyabb 45 forint volt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.