Átadták az Év projektmenedzsere díjat

Az erősödő nemzetközi verseny folyamatos fejlesztéseket követel meg, ám ezek sikere a döntések gyorsaságán és hatékonyságán múlik – mondta szerdán, az Év projektmenedzsere budapesti díjátadóján a rendezvény fővédnökségét vállaló Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Forrás: MTI2019. 11. 13. 18:53
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rákossy Balázs kifejtette, a globális kihívások megoldásában világszerte csaknem 100 millió projektmenedzser vállal egyre jelentősebb szerepet. Tudásukat mindenütt egyre jobban elismerik, hiszen sokszor ez dönti el az egymást követő technológiai újítások, fejlesztések és szolgáltatások versenyét – tette hozzá. Az államtitkár szerint a felkészült projektmenedzsment hatékonyan járulhat hozzá a versenyképesség erősítéséhez, a hatékony szervezetfejlesztéshez és az innovációk megvalósításához, miközben felügyeli a költségeket, az átláthatóságot, és a kockázatokat. Kulcsszerepet tölthetnek be a magyar gazdaság erősítésében is, hiszen a fejlesztési források jelentős része projekteken keresztül érhető el – hangsúlyozta.

2019-ben az Év projektmenedzsere díjat Borbényi Katalin, a Generali Biztosító Zrt. projektvezetője kapta, így elindulhat a nemzetközi szervezet, az International Project Management Association versenyén is.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.