Újabb szintre lép a harc Elon Musk és Mark Zuckerberg között

A Facebook tulajdonosa, a Meta csütörtökön új alkalmazást indít, amely a Twitter riválisa lesz.

Magyar Nemzet
Forrás: BBC News2023. 07. 04. 7:07
null
(COMBO/FILES) This combination of file photographs created on June 22, 2023 shows SpaceX, Twitter and electric car maker Tesla CEO Elon Musk during his visit at the Vivatech technology startups and innovation fair at the Porte de Versailles exhibition center in Paris on June 16, 2023 (R) and Facebook founder Mark Zuckerberg testifying before the House Financial Services Committee in the Rayburn House Office Building in Washington, DC on October 23, 2019. Tech titans Zuckerberg and Musk are in a fierce business rivalry that has spilt over into a playground spat, with the two men offering to fight each other in a cage. (Photo by Mandel NGAN and Alain JOCARD / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Threads nevű új alkalmazás már előrendelhető az Apple App Store-ban. A közzétett képernyőképeken a Twitterhez hasonló menüsor látható. A Meta a terméket szövegalapú csevegési alkalmazásként jellemezte.

Az eddigi információk alapján az applikáció ingyenes, és nem korlátozzák majd, hogy egy felhasználó hány bejegyzést láthat. 

A Threads az Instagram platform része lesz, így több száz millió felhasználói fiókhoz kapcsolódik majd.

A bejelentés új lépés a Meta vezetője, Mark Zuckerberg és a Twitter tulajdonosa, Elon Musk közötti versengésben – számolt be BBC News.

Nemrég a két üzletember kihívást intézett egymáshoz, hogy ketrecharcban mérjék össze erejüket. Az nem derült ki egyértelműen, hogy mennyire gondolják komolyan az összecsapást.

Borítókép: Mark Zuckerberg és Elon Musk (Fotó: AFP/Mandel Ngan/Alain Jocard)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.