Meglepetés a Nyugatinál, kamionból is árulja a sajtburgert a McDonald’s

Mindennapi sajtburgerünk add meg nekünk.

Forrás: Világgazdaság2024. 03. 20. 12:38
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Átmenetileg bezárt a Nyugati téri McDonald’s-étterem Budapesten, de a cég rendkívüli találékonyságát bizonyítja, hogy kitalálták, miképpen tudják kiszolgálni a vendégeket – írja a Világgazdaság. Szerdán ugyanis a vállalat arról tájékoztatott, hogy 

megnyitott a McDonald’s kamionja a Nyugati pályaudvar mellett.

Így aztán senki nem marad sajtburger és BigMac nélkül a könyéken, még akkor sem, ha a felújítás őszig tart.A Nyugati téri McDonald’s egyébként 34 évvel ezelőtt, 1990-ben nyílt meg, és a világ egyik legszebb McDonald’s-éttermeként tartják számon. A hazai étteremlánc átalakítási programjának egyik utolsó állomásaként újul meg előreláthatóan fél év alatt 

több mint másfél milliárd forintból.

Hozzáfűzik, a vendégeket ősztől digitális vendégélménnyel várják majd. Addig is egy kamionban és az étterem mellett lévő McDonald’s-standon válogatott kínálattal – kis és nagy szendvicsekkel, kávéval és desszertekkel – várják a vendégeket.

Borítókép: A kamion (Fotó: Világgazdaság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.