A válságálló családi cégeket díjazza a K&H

A járvány kihívásaira adott példamutató megoldásokat három kategóriában jutalmazzák.

Magyar Nemzet
2020. 07. 02. 12:12
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus-járvány alaposan felforgatta és alapjaiban megváltoztatta a hétköznapokat. A hazai vállalkozók mostanában próbálják meg felmérni és értékelni a járvány következtében kialakult válság következményeit. Az azonban már a nehéz időszak legelején biztos volt, hogy a válság is csak egy helyzet, még ha nagyon nehéz helyzet is, kezelni és azonnal reagálni kell rá, mivel a legrosszabb opció az, ha nem lépünk semmit. Ékes Ákos, a K&H családi vállalatok központ vezetője szerint a válság túlélésében és a további sikeres működésben kulcsszerepük van a stabil stratégiai alapoknak, az innovációra törekvésnek és mindemellett a gyors reagálásnak. Az, hogy a családi cégek milyen válaszokat adtak a kihívásokra, hosszú távon is meghatározó, hiszen a hazai vállalati szektor negyven százaléka ezen cégekből áll. A K&H családi vállalatok kiválósági díjjal idén a koronavírus-járvány kihívásaira adott példamutató megoldásokat három – innováció, sikeres és hosszú távú stratégia, valamint társadalmi felelősségvállalás – kategóriában jutalmazzák.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.