Karácsony után is ellepte a tömeg a bevásárlóközpontokat

A háromnapos karácsonyi szünet után pénteken újra kinyitottak a piacok, az áruházak és a bevásárlóközpontok. A fogyasztók jelentős része az ajándékok cseréje miatt keresi fel az üzleteket.

2019. 12. 27. 15:54
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A háromnapos szünet után pénteken kinyitottak a piacok, az áruházak és a bevásárlóközpontok. A mai munkanapot korábban már ledolgozták a munkavállalók, emiatt az élénkebb forgalom nem korlátozódott a délutáni, kora esti időszakra, már délelőtt az ilyenkor jellemző látogatottságnál sokkal többen fordultak meg a bevásárlóhelyeken. A fogyasztók jelentős része az ajándékok cseréje miatt keresi fel az üzleteket, ilyenkor ez az egyik legerősebb motiváció, hiszen a hibásnak bizonyult vagy nem tetsző karácsonyi ajándékok cseréjéről csak néhány napig lehet gondoskodni, és ritkább, hogy az érintettek januárra halasztják az ezzel kapcsolatos ügyintézést. A másik ok, ami tömegeket vonz a plázákba, hogy megkezdődtek a szezonális leárazások.

A részletekről a szombati Magyar Nemzetben lehet olvasni.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.