Szexuális fejtágítást kapnak a migránsok

Jobb későn...

2019. 08. 02. 10:09
null
A migránsok miatt pattanásig feszült a helyzet a német városban Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy hosszú év, több ezer szexuális bűncselekmény és számtalan megszégyenített nő kellett ahhoz, hogy Németország végre felismerje: a Merkel asszony által meginvitált bevándorlóknak itt az ideje elmagyarázni, hogyan illik viselkedni Európában a nőkkel.

Igaz, a nemi erőszak minden országban probléma, ahová migránsok tömege telepedett be, de Berlin (jobb későn...) most elhatározta: tenni akar ez ellen. Ezúton négy órát hajlandó arra szánni, hogy szexuális felvilágosítást tartson ezeknek a más kultúrkörben szocializálódott „uraknak”.

Az „Együtt a biztonságért” névre keresztelt gyorstalpaló a migránsokkal főleg azt akarja megértetni, hogy mi a különbség a nemi erőszak és a beleegyezésen alapuló szex között, mert bizony-bizony nekik ez nem egyértelmű. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Németországban például egy év leforgása alatt 15 százalékot emelkedett a szexuális jellegű bűncselekmények száma. De többek között arról is szó esik, hogy hogyan ismerhetik fel ezek a fiatal férfiak, ha egy nő szexuálisan közeledik feléjük, vagy például hogyan kellene viselkedniük, ha elutasítják őket – írja a Kurier.at.

Köztudott, hogy a migránsok és migráns hátterű férfiak nőkről alkotott elképzelései merőben eltérnek az Európában megszokottól. Susanne Schröter német etnológus korábban így fogalmazott: „Az ő normáik alapján mi mind szajhák vagyunk, mert nem fátyolozzuk el magunkat, az alakunkat kiemelő ruhákat hordunk, alkoholt fogyasztunk, dohányzunk, és így tovább”.

Ezen a felfogáson pedig négy óra fejtágítás aligha változtat.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.