Orbán Viktor Silvio Berlusconival és Matteo Salvinivel is találkozott

Rómában tartózkodik a magyar miniszterelnök, aki egy kétnapos konferencián vesz részt, amely a nemzeti konzervativizmus témáját állította középpontjába.

Forrás: FACEBOOK.COM/ORBANVIKTOR2020. 02. 04. 16:47
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rómában tartózkodik Orbán Viktor, aki egy kétnapos konferencián vesz részt, amely a nemzeti konzervativizmus témáját állította középpontjába. A magyar kormányfő külön is találkozott Silvio Berlusconival, a megbeszélésről egy fénykép is megjelent a magyar miniszterelnök Facebook-oldalán. Orbán Viktor egy pódiumbeszélgetés keretében vett részt a konferencián.

https://www.facebook.com/orbanviktor/photos/a.10151703698051093/10157821078266093/?type=3&theater

A nap folyamán a magyar kormányfő találkozott Matteo Salvinivel, a Liga elnökével is. A találkozóról készült képet Orbán Viktor is megosztotta a Facebook-oldalán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.