időjárás 1°C Balázs 2023. február 3.
logo

Sör és bor van, de vécépapír vagy rizs alig

2020.03.19. 09:04

Gyakorlatilag senki se volt az utcán, amikor elmentem vásárolni, de legalább a boltban se volt sok minden, amit megvehettem volna. Sör és bor van, de vécépapír vagy rizs alig. Nekem szerencsém van, kaptam a munkahelyemről egy papírt, amely igazolja, hogy szükséges a fizikai jelenlétem, így szabadon járhatok az utcákon. Nem mintha megállítanának, egy rendőr sincs sehol. Míg korábban senki se foglalkozott az elnökkel, ma az egyik divatcég kirakatában olvastam, „Zárva tartunk addig, amíg Macron elnök újabb nyilatkozatot nem tesz”.

Nem terveztem hazautazni Kazahsztánba egy ideig, egy barátom viszont meg akarta látogatni családját Almatiban, és jegyet is tudott volna szerezni egy repülőgépre, amely elvitte volna őt Poitiers-ből. Csakhogy se taxi, se busz, se vonat nem lett volna, amellyel el tudott volna biztonságban jutni a poitiers-i repülőtérre, így végül nem kockáztatott, s visszamondta a látogatást.

 

...

Ha a többi vírusnaplót is olvasni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/virusnaplo

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.