Már halálos áldozata is van a bandák háborújának

Egy ember meghalt, többen pedig megsebesültek, amikor különböző etnikumhoz tartozó bandák csaptak össze. Több településen is voltak konfliktusok, egy tinédzsert is megkéseltek.

Forrás: v4na2020. 05. 22. 14:11
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bordeaux melletti Cenon nevű településen verekedés tört ki egy albán és egy koszovói banda között. Azt egyelőre nem tudni, hogy mi miatt kezdődött a verekedés, de kisvártatva előkerültek kések is, egy 52 éves férfit szívtájékon szúrtak, ő azonnal életét vesztette, egy 30 év körüli fiatalember pedig szintén súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mellkasán és a karján találták el.

Az elhunyt férfi fia is megsérült, de őt nem kellett kórházba szállítani. Szemtanúk elmondása alapján elképzelhető, hogy a vita valamilyen üzleti nézeteltérés miatt alakult ki. A bordeaux-i rendőrség bűnügyi vizsgálati részlege indított nyomozást az ügyben, a késelőket még keresik.

Nem ez volt az egyetlen késelés Franciaországban az utóbbi időben, Amiens-ben egy tinédzsert sebesítettek meg egy késsel, itt szintén különböző nemzetiségű bandák csaptak össze. Három 23 és 29 év közötti iraki és három afrikai származású kiskorú között tört ki a verekedés, mely során az egyik iraki férfi fejére mértek egy jókora ütést egy üveg palackkal, az egyik tinédzsert pedig mellkasok szúrták. A hat személy közül a két sérültet kórházba szállították, a többieket pedig őrizetbe vették – közölte a France3 televíziós csatorna.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.