Két feleségét is megölte Európában az iraki férfi

Veszekedés közben fojtotta meg feleségét egy iraki férfi.

Forrás: V4NA Hírügynökség2020. 06. 09. 16:13
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Veszekedés közben fojtotta meg feleségét egy iraki férfi, akiről kiderült, hogy előző, holland származású feleségét is megölte.

Egy 42 éves iraki bevándorló megfojtotta a feleségét egy dortmundi belvárosi lakásban. A nyomozás érdekében három hónapig semmit sem közölt a rendőrség, ám most néhány részletet közreadtak a bírósági tárgyalás előtt.

Kiderült, hogy a férfi és felesége még 2011-ben házasodott össze Irakban, és ott négy gyermekük született. 2017-ben úgy döntöttek, hogy új életet kezdenek Németországban.

Azóta ideiglenes tartózkodási engedéllyel éltek Aachen közelében. Ám a házasságuk megromlott, a férj egyre durvábban viselkedett, ezért a 30 éves nő Dortmundba költözött a gyerekekkel. Ott kereste meg a férje, aki heves szóváltás után megfojtotta őt. A nyomozóknak azt mondta, hogy a felesége el akarta tiltani őt a gyermekeitől, és ezt nem viselte el.

A Jihadwatch úgy tudja, hogy korábban a férfi Hollandiában is élt, ahol egy másik asszonynak is örök hűséget ígért. Ám az a házasság is hamar véget ért, mert a férfi megölte a holland feleségét. Ott elkapták és börtönbe zárták.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.