A milánói dómban teperték le a késes afrikai migránst + videó

Túszul ejtette a híres milánói dóm biztonsági őrét egy egyiptomi férfi szerdán.

Magyar Nemzet
2020. 08. 13. 8:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Túszul ejtette a híres milánói dóm biztonsági őrét egy férfi szerdán. Az egyiptomi származású 26 éves férfi helyi idő szerint 13 órakor sétált be a katedrálisba, és a biztonsági őr felé indult, majd kést rántott, és a földre kényszerítette. Nem sokkal később a helyszínre ért a rendőrség, akik beszéltették a támadót, majd néhány perc után a földre teperték, és letartóztatták. A támadásban senki sem sérült meg.

A rendőrség nem kezeli terrorizmusként az ügyet. Milánó alpolgármestere, Anna Scavuzzo közleményben elmondta, hogy a férfi azért ment be a milánói dómba, hogy elkerülje a rendőrségi ellenőrzést.

A rendőrségi akció pillanatait a milánói dómban sikerült videóra venni.

- Egy afrikai bevándorló egy késsel hadonászva túszul ejtett egy biztonsági őrt – írta a Facebook oldalára Matteo Salvini, az olasz Északi Liga párt vezetője. – A rendőrség rendkívüli beavatkozásának köszönhetően sikerült elkerülni a legrosszabbat és megmenteni egy életet – tette hozzá Salvini.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.