Nem minden alap nélkül nevezték képmutatónak az ismert modellt

Amikor a Goya vezérigazgatója nemrég kiállt Trump mellett, és elismerően beszélt róla, a demokraták egyből a vállalat termékeinek bojkottjára szólították fel az embereket. Így tett az ismert modell, Chrissy Teigen is, akinél azonban a napokban mégiscsak feltűnt főzés közben a Goya egyik készítménye.

Forrás: v4na hírügynökség2020. 08. 10. 21:30
Goya products are pictured in the specialty food isle at a Ralphs grocery store in Pasadena
Goya products are pictured in the specialty food isle at a Ralphs grocery store in Pasadena, California, U.S., July 10, 2020. REUTERS/Mario Anzuoni - RC2HQH96802V Fotó: REUTERS Forrás: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyenesen képmutatónak nevezték többen is az interneten Chrissy Teigent, miután videón mutatta meg, hogyan főz otthon. A hozzávalók között ugyanis a szemfüles követők azonnal kiszúrták, hogy a híres modell konyhájában megtalálható a Goya babkészítménye, ami azért érdekes, mert néhány héttel ezelőtt Teigen még a Goya minden terméke ellen bojkottot hirdetett.

A Goya vezérigazgatója, Robert Unanue ugyanis július elején a Fehér Házban járt, ahol Donald Trump amerikai elnököt méltatta. Unanue véleményét viszont sokan nem osztották, a demokraták pedig egyenesen a Goya termékeinek bojkottjára hívták fel az embereket.

Ebbe a sorba állt be akkor Chrissy Teigen is, aki akkor azt írta a közösségi oldalán, hogy ezentúl nem érdekli, milyen finom a Goya babja, ő elbúcsúzik tőle. Egy másik posztjában pedig Ivanka Trump képét osztotta meg, ahol az elnök lánya éppen a Goya egyik termékét tartja a kezében.

A búcsú azonban a jelek szerint nem volt végleges, és nem is tartott sokáig. Teigen bakijára sokan felfigyeltek az interneten, és kérdőre is vonták a hírességet, sokan pedig képmutatónak hívták őt – a jeleket elnézve, jogosan.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.